• آخرین
  • روند
  • همه
خاصیت پروبیوتیک ها

خاصیت پروبیوتیک در یک محصول لبنی سنتی

شهریور 25, 1400
تکنیک کریسپر

تکنیک کریسپر

اردیبهشت 30, 1401
رومانوف

پیدا کردن اعضای خاندان رومانوف با بررسی STR های استخوان های خانواده سلطنتی

اردیبهشت 19, 1401
استخراج DNA با پروتئیناز K

استخراج DNA با پروتئیناز K

اردیبهشت 14, 1401
طراحی پرایمر

راهنمای جامع طراحی پرایمر

اردیبهشت 10, 1401
تکنیک SDS-PAGE

تکنیک SDS-PAGE

اردیبهشت 15, 1401
روز جهانی DNA

روز جهانی DNA

اردیبهشت 5, 1401
استخراج DNA به روش Salting Out

استخراج DNA به روش Salting Out

اردیبهشت 15, 1401
روز علوم آزمایشگاهی

روز علوم آزمایشگاهی؛ زاد روز حکیم اسماعیل جرجانی

فروردین 29, 1401
روز جهانی هموفیلی

روز جهانی هموفیلی

فروردین 27, 1401
استخراج DNA به روش فنل کلروفورم

استخراج DNA به روش فنل کلروفرم

اردیبهشت 15, 1401
کارآموزی ژنتیک مولکولی

کارآموزی ژنتیک مولکولی

اردیبهشت 10, 1401
استخراج DNA

مروری بر انواع روشهای استخراج DNA

اردیبهشت 14, 1401
دست نوشته های سرقت شده داروین

بازگشت دست نوشته های سرقت شده داروین به کمبریج پس از 22 سال

فروردین 18, 1401
ذخایر ژنتیکی و زیستی

ذخایر ژنتیکی و زیستی، گنجینه ی ملی ایران

فروردین 15, 1401
سنترال دگما

سنترال دگما، اصل مرکزی زیست شناسی مولکولی

اسفند 24, 1400
ژل داک

دستگاه ژل داک یا مستندساز ژل و انواع آن

بهمن 11, 1400
  • وبسایت داروینو
  • درباره ما
  • تماس با ما
دوشنبه, خرداد 2, 1401
  • ورود
  • ثبت نام
لوگوی وبلاگ داروینو
  • صفحه اصلی
  • بلاگ
    • همه
    • بیوانفورماتیک
    • بیوتکنولوژی
    • پزشکی و داروسازی
    • ژنتیک
    • علوم آزمایشگاهی
    • کشت سلول و بافت‌شناسی
    • میکروبیولوژی
    تکنیک کریسپر

    تکنیک کریسپر

    رومانوف

    پیدا کردن اعضای خاندان رومانوف با بررسی STR های استخوان های خانواده سلطنتی

    استخراج DNA با پروتئیناز K

    استخراج DNA با پروتئیناز K

    طراحی پرایمر

    راهنمای جامع طراحی پرایمر

    تکنیک SDS-PAGE

    تکنیک SDS-PAGE

    استخراج DNA به روش Salting Out

    استخراج DNA به روش Salting Out

    استخراج DNA به روش فنل کلروفورم

    استخراج DNA به روش فنل کلروفرم

    کارآموزی ژنتیک مولکولی

    کارآموزی ژنتیک مولکولی

    استخراج DNA

    مروری بر انواع روشهای استخراج DNA

    سنترال دگما

    سنترال دگما، اصل مرکزی زیست شناسی مولکولی

    برچسب های پرطرفدار

    • داروینو پلاس
      • همه
      • بوم‌گردی
      • خبرهای علمی و پزشکی
      • معرفی دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی
      • معرفی سایت و نرم افزار
      • معرفی شخصیت و آزمایشگاه
      • معرفی شرکت های معتبر
      • معرفی فیلم و کتاب
      • مناسبت‌ها
      روز جهانی DNA

      روز جهانی DNA

      روز علوم آزمایشگاهی

      روز علوم آزمایشگاهی؛ زاد روز حکیم اسماعیل جرجانی

      روز جهانی هموفیلی

      روز جهانی هموفیلی

      دست نوشته های سرقت شده داروین

      بازگشت دست نوشته های سرقت شده داروین به کمبریج پس از 22 سال

      ذخایر ژنتیکی و زیستی

      ذخایر ژنتیکی و زیستی، گنجینه ی ملی ایران

      ژل داک

      دستگاه ژل داک یا مستندساز ژل و انواع آن

      نرم افزار Oligo 7

      َآنالیز و طراحی پرایمر با نرم افزار Oligo 7

      پیوند قلب خوک به انسان

      پیوند قلب خوک به انسان با استفاده از تکنیک کریسپر

      سانتریفوژ

      انواع سانتریفوژها و کاربرد آنها

      طراحی پرایمر با نرم افزار gene runner

      طراحی پرایمر با نرم افزار gene runner

      برچسب های پرطرفدار

      بدون نتیجه
      مشاهده همه نتیجه
      وبلاگ داروینو
      بدون نتیجه
      مشاهده همه نتیجه
      صفحه نخست داروینو پلاس خبرهای علمی و پزشکی

      خاصیت پروبیوتیک در یک محصول لبنی سنتی

      توسط مدیر سایت
      شهریور 25, 1400
      در خبرهای علمی و پزشکی, داروینو پلاس
      0 0
      0
      خاصیت پروبیوتیک ها

      نوآوری برای حفظ خاصیت پروبیوتیک ها :

      محققان با انجام مطالعه‌ ای باکتری‌ هایی با خاصیت پروبیوتیک از محصول لبنی سنتی «کومه» جداسازی کردند.

      فرآورده ‌های تخمیری مانند ماست، کفیر، دوغ و … که از قدیم به طور سنتی مصرف می ‌شده، امروزه به علم بیوتکنولوژی راه پیدا کرده است.

      اثرات درمانی و خاصیت پروبیوتیک ها؛ به دلیل اینکه باعث تحریک رشد میکروارگانیسم ‌های مفید روده، کاهش جمعیت باکتری ‌های مضر و کمک به مکانیسم‌ های طبیعی بدن می ‌شود، اهمیت زیادی دارد.

      باکتری ‌های پروبیوتیک، باکتری‌ هایی هستند که در دستگاه گوارش انسان وجود دارند و به دلیل تاثیراتی که بر پاسخ ‌های ایمنی بدن دارند،‌ مورد توجه قرار گرفته ‌اند. طبق استاندارد ملی غذایی، این باکتری ‌ها باید در طول مدت زمان ماندگاری غذا و در طول عبور از اسید معده، آنزیم‌ ها و … زنده بمانند و به محل فعالیت خود (روده) برسند.

      خاصیت پروبیوتیک

      یکی از محصولات لبنی سنتی، «کومه» است که در روستاهای منطقه نائین در استان اصفهان، از شیر گوسفند تهیه می‌ شود. این محصول در کیسه‌ هایی از پوست گوسفند تولید می ‌شود و به همین دلیل دوره نگهداری طولانی دارد.

      تصور می‌ شود که این محصول دارای باکتری ‌های لاکتوباسیل با قابلیت و خاصیت پروبیوتیک باشد. به همین دلیل پژوهشگران صنایع غذایی، با بررسی محصول لبنی سنتی کومه، آن را از نظر وجود باکتری‌ های لاکتوباسیل بررسی کردند.

      در این بررسی ‌ها از این محصول ۱۵ جدایه باکتریایی، جداسازی شد. بررسی مقاومت باکتری‌ ها در شرایط اسیدی نشان داد که شش جدایه باکتریایی مقاومت خوبی در شرایط اسیدی (pH=2.5) داشتند.

      نتیجه به دست‌ آمده در بررسی ‌های مقاومت باکتری ‌ها به نمک‌ های صفراوی نشان داد که ۶۰ درصد از جدایه‌ های باکتریایی به نمک ‌های صفراوی حساسیت داشتند.

       

      خاصیت پروبیوتیک

       

      بیشتر بخوانید:

      • پروبیوتیک ها؛ بررسی اثرات مثبت گسترده و 4 اثر منفی آنها

      همچنین مشخص شد که جدایه‌ های باکتری لاکتوباسیلوس شناسایی ‌شده از مقاومت آنتی‌ بیوتیکی بالایی برخوردار هستند و فعالیت ضد میکروبی خوبی نیز در برابر باکتری ‌های بیماری‌ زا نشان می‌ دهند. به علاوه در این مطالعه عنوان شد که این جدایه‌ های باکتریایی، می‌توانند تا ۷۰ درصد کلسترول‌ محیطی را کاهش دهند.

      خاصیت پروبیوتیک

      پژوهشگران این مطالعه با توجه به نتایج به دست‌ آمده می ‌گویند: کومه دارای پتانسیل زیادی برای جداسازی جدایه‌ های پروبیوتیکی است و جدایه‌ های باکتریایی فعالی از که دارای خاصیت پروبیوتیک هستند را دارند.

      این محققان معتقدند که جدایه‌ های به دست ‌آمده از این محصول قابلیت‌ های متنوعی را برای ایجاد سلامتی دستگاه گوارش مثل فعالیت ‌های ضد پاتوژن،‌ ایجاد شرایط اسیدی و همچنین قابلیت تجزیه کلسترول، دارد.

      در این مطالعه نینا شمشاد و لیلا روزبه نصیرایی؛ پژوهشگران گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و رضا مجیدزاده؛ پژوهشگر گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد، مشارکت داشتند.

      لینک مقاله – یافته ‌های این مطالعه بهمن ماه سال جاری به صورت مقاله علمی پژوهشی با عنوان «جداسازی باکتری ‌های لاکتوباسیل با قابلیت پروبیوتیکی از محصول لبنی سنتی نائین (کومه)» در مجله میکروب ‌شناسی پزشکی ایران، منتشر شده است.

      پروبیوتیک ها؛ بررسی اثرات مثبت گسترده و 4 اثر منفی آنها

      برچسب ها: بیوتکنولوژیپاتوژنپروبیوتیکداروینو پلاسدر مسیر تکاملصنایع غذاییفرآورده ‌های تخمیریمقاومت آنتی بیوتیکیمیکروارگانیسممیکروبیولوژی
      پست قبلی

      اثرات سودمند بیفیدوباکتر و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس

      پست بعدی

      ساعتی که سن بیولوژیکی را با دقت بالا نشان می دهد

      مدیر سایت

      مدیر سایت

      پست بعدی
      سن بیولوژیکی

      ساعتی که سن بیولوژیکی را با دقت بالا نشان می دهد

      دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

      وبلاگ داروینو

      کلیه حقوق برای وبسایت داروینو محفوظ است.

      دسترسی سریع

      • وبسایت داروینو
      • درباره ما
      • تماس با ما

      ما را دنبال کنید

      بدون نتیجه
      مشاهده همه نتیجه
      • وبسایت داروینو
      • صفحه اصلی
      • بلاگ
        • ژنتیک
        • میکروبیولوژی
        • کشت سلول و بافت‌شناسی
        • علوم آزمایشگاهی
        • بیوتکنولوژی
      • داروینو پلاس
        • معرفی شخصیت و آزمایشگاه
        • خبرهای علمی و پزشکی
        • معرفی سایت و نرم افزار

      کلیه حقوق برای وبسایت داروینو محفوظ است.

      خوش آمدید!

      ورود به حساب کاربری خود در زیر

      رمز عبور را فراموش کرده اید؟ ثبت نام

      ایجاد حساب جدید!

      پر کردن فرم های زیر برای ثبت نام

      تمام زمینه ها مورد نیاز است ورود

      رمز عبور خود را بازیابی کنید

      لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

      ورود