قد و تاثیر آن بر مرگ و میر های ناشی از بیماری های رایج
تحقیقات جدید نشان می دهد که قد صرفنظر از جرم بدن و سایر فاکتورهای تلفیقی ،تاثیر مهمی و مشخصی بر روی بیماری های قلبی، دیابت و سرطان دارد. محققان نشان داده اند که بطور واضحی افراد بلند قد درمقایسه با افراد کوتاه تر خطر کمتری برای ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع دو داشته ولی برای ابتلا به سرطان مستعدترند.
اطلاعات اپیدمیولوژیک نشان می دهد به ازای افزایش هر ۶.۵ سانتیمتر در قد افراد خطرابتلا به بیماری های قلبی عروقی که منجر به مرگ می شوند تا ۶ درصد کاهش میابد، برخلاف این ،مرگ و میر ناشی از سرطان تا ۴ درصد افزایش میابد. به نظر می رسد افزایش قد نشانه ی تغذیه با موادمغذی با کالری بالا از پروتیین های حیوانی، در طی مراحل مختلف رشد است.
همچنین پروفسور استفان بیان می کند برطبق اطلاعات جدید بدست آمده، افراد قد بلند نسبت به فعالیت انسولین حساس تر بوده و کبد آنها محتوی میزان چربی کمتری است؛ که این موضوع می تواند خطر ابتلای کمتر به بیماری های عروقی و دیابت را در این افراد توجیه کند.