خبر علمی – بسته بندی انواع سس ها قابل خوردن می شود

شگفت انگیزی دیگر؛ استفاده از جلبک های دریایی قهوه ای در بسته ‌بندی انواع سس ها

طی دهه های گذشته مصرف پلاستیک درسراسر دنیا افزایش یافته و با وجود همه گیری بیماری COVID-19 و مصرف بیش از حد مواد پلاستیکی یکبار مصرف از جمله ماسک، دستکش و … برای جلوگیری از آلودگی به بالاترین حد خود رسیده است. طبق اطلاعات موجود انسان سالانه ۳۰۰ میلیون تن زباله پلاستیکی تولید می‌کند که نیمی از آنها مربوط به محصولات یک بار مصرف هستند. در همین راستا یک استارت آپ انگلیسی به نام نوتپلا (Notpla) بسته ‌بندی حافظ محیط زیست برای سس کچاپ، خردل، سویا یا هر سس دیگری ابداع کرده است.

این بسته ‌بندی اوهو (Ohoo) نام دارد و از جلبک های دریایی قهوه ای ساخته شده که زیست تجزیه‌ پذیر با قابلیت تبدیل به کامپوست است و حتی می‌ توان آن را خورد. جلبک‌ هایی که در یک مزرعه در شمال فرانسه کشت می ‌شوند، خشک و به پودر تبدیل می ‌شوند. در مرحله بعد طی فرایندی مخصوص به ماده‌ای شفاف و لزج تبدیل می‌ شوند که می ‌توان مانند پلاستیک آن را قالب ‌گیری کرد.

جلبک سریع‌ تر از کاغذ یا نشاسته رشد می ‌کند و پرورش آن نیازمند آب یا زمین  مخصوصی نیست. این استارت آپ به طور آزمایشی با شرکت Just Eat (اپلیکیشن ارسال غذا) همکاری می‌کند تا از پاکت ‌های اوهو برای بسته بندی کچاپ، سس باربیکیو و محصولات دیگر استفاده شود.

🌍 منبع خبر

نوشته شده توسط کارگروه تولید محتوا در تاریخ ۹۹/۰۸/۰۶ ساعت ۱۱:۲۷ ب٫ظ | تعداد دیدگاه‌ها: ۰ دیدگاه | دسته‌بندی: داروینو پلاس | برچسب‌ها: Ohoo_بسته_بندی, scientific_news, بسته_بندی_اوهو, بسته_بندی_حافظ_محیط_زیست, جلبک_های_دریایی_قهوه_ای