خبر علمی – پیشروترین و پیشرفته‌ ترین واکسن کرونا در جهان معرفی شد

واکسن شرکت «استرازینیکا» احتمالا پیشروترین واکسن در جهان خواهد بود.

Soumya Swaminathan کارشناس ارشد سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد که پیشروترین و پیشرفته‌ترین واکسن کرونا در جهان احتمالا واکسن در حال ساخت در شرکت استرازینیکا  AstraZeneca است.

به گفته کارشناس ارشد سازمان بهداشت جهانی Swaminathan، واکسن شرکت « مدرنا » با مرحله پیشرفتی که واکسن شرکت استروزینیکا به آن دست یافته، فاصله زیادی ندارد و این واکسن هم می تواند از گزینه های احتمالی باشد.

به گفته Swaminathan، این سازمان(WHO) در حال حاضر مشغول مذاکره با تعدادی از شرکت‌ های داروسازی چینی از جمله Sinovac درباره واکسن ‌های احتمالی کووید ۱۹ است.

تا پایان ماه گذشته شمار مبتلایان روزانه کرونا در جهان تقریباً زیر ۱۰۰ هزار نفر در روز بود، اما در ماه جاری میلادی (طی سه هفته گذشته) شمار مبتلایان روزانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار نفر گزارش شده و روز جمعه این رقم رکورد ۱۸۱ هزار نفر را نیز شکست. هم ‌اکنون اروپا و آمریکای شمالی هر کدام سهمی ۲۵ درصدی، آمریکای جنوبی سهمی نزدیک ۲۰ درصدی و دیگر کشورها سهمی تقریباً ۳۰ درصدی در کل مبتلایان به کرونا در جهان دارند.

اما از لحاظ شمار مرگ ‌و میر، آمریکای شمالی و اروپا سهمی بالای ۷۳ درصد در جهان دارند، چرا که شیوع چشمگیر کرونا در این مناطق زودتر از آمریکای جنوبی، هند و روسیه اتفاق افتاد .با توجه به اوج ‌گیری موارد ابتلای جدید در آمریکای جنوبی، هند و روسیه، انتظار می ‌رود شمار فوتی ‌های این کشورها در آینده نزدیک به شدت افزایش یابد.

یک ائتلاف تحت رهبری سازمان جهانی بهداشت در روز جمعه ، از دولت و بخش خصوصی خواست تا در ۱۲ ماه آینده مبلغ ۳۱.۳ میلیارد دلار برای تولید واکسن بیماری COVID-19 کمک کنند.

🌍 منبع خبر

نوشته شده توسط کارگروه تولید محتوا در تاریخ ۹۹/۰۴/۰۹ ساعت ۰۷:۲۵ | تعداد دیدگاه‌ها: ۰ دیدگاه | دسته‌بندی: داروینو پلاس | برچسب‌ها: